ER DIN EL-INSTALLATION LOVLIG?

Alle danske boliger skal ifølge dansk lovgivning, være udstyret med et HPFI-relæ. Hvis der opstår en elektrisk fejl, beskytter relæet dit hjem mod elektriske stød og brandudvikling.

Det vigtigste i el tavlen er HPFI’en – som er din fejlstrømsafbryder. Denne komponent redder liv, hvis dit HPFI vel at mærke virker optimalt. Det kræver professionelt udstyr til måling og dokumentation, derfor anbefaler vi altid, at du lader en elektriker tjekke om det virker.

Vi er altid opdateret på den nyeste viden om de komponenter, der installeres i tavlen, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige løsning og service – Du kan altid trygt overlade opgaven til os.

Installation af et nyt HPFI-relæ, beskytter dig mod at dit tv, vaskemaskine og andre elektroniske apparater bryder sammen, hvis der opstår overgang i strømmen. Her vil dit gamle HFI-relæ ikke være tilstrækkeligt, og du kan risikere, at forsikringen ikke vil dække potentielle skader.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.


  UDSKIFT DIN ELTAVLE & HPFI-RELÆ

  FÅ EN TIDSSVARENDE ELTAVLE
  Et ældre HFI-relæ er ikke konstrueret til at beskytte mod overgang i de moderne elektroniske apparater. Derfor vil relæet ikke slå fra, eller på nogen måde reagere, når der f.eks. sker fejl i opvaskmaskinen, fjernsynet eller ungernes spillekonsol.

  Et nyt HPFI-relæ er til gengæld bygget til at reagere på overgang fra nye elektroniske apparater – hvilket vil sige, at relæet slår fra, hvis overgangen har jævnstrøm, og sikrer, at strømmen ikke løber igennem ledningerne.

  Hvis uheldet skulle forekomme, er du dækket ind ved at installere et HPFI-relæ.

  LAD OS UDSKIFTE DIN ELTAVLE
  Er du i tvivl om din el tavle lever op til lovgivningen? Overvejer du at udskifte din eltavle? Eller skal du have tjekket din fejlstrømsafbryder?

  Så kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  HUSK, det er aldrig for sent at beskytte dit hjem, så du mindsker risikoen for udvikling af brand og elektrisk stød.

  KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN EL-OPGAVE
  Skal du have lavet noget el-arbejde i København eller omegn? Vi er den løsning, du leder efter!

  Hvis du har yderligere spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et skræddersyet tilbud til din el-opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os altid på at levere det bedste til dig og forventningsafstemmer altid inden arbejdet påbegyndes, så du ved præcist, hvad du får.

  Gør som så mange andre – kontakt os i dag!

  VI DÆKKER FEJL HELT OP TIL 10.000.000 KR.
  Nej, du læste ikke forkert. Vores garantiforsikring dækker helt op til 10,000.000 kr. Det lyder af virkelig meget, og det er også en del mere, end de fleste af vores kunder bygger og renoverer for på en enkelt byggesag.

  Men vi skal ikke gøre os til herre over, hvor meget du ønsker at investere i din bolig. Vi vil bare garantere os, at du altid kan føle dig tryg og bevidst om, at skulle der imod forventning være sket en fejl, så er du fuldt ud dækket af vores forsikring.

  Vi har valgt at tegne vores egen forsikring, fordi langt de fleste af de garantier mange håndværkervirksomheder- og sammenslutninger tilbyder, er både besværlige og utilstrækkelige. De dækker ofte op til 50 til 150.000 kr. Det betyder altså, at du som kunde risikerer at stå med en stor ekstraregninger, for alt det der ligger over forsikringssummen.

  Derfor har vi besluttet os for at sætte din sikkerhed og tryghed i højsædet – også når uheldet er ude.

  Vi har ønsket at sikre vores kunder mod at skulle tage stilling til komplicerede forsikringsspørgsmål og lignende.

  Derfor kan du trygt overlade ansvaret til os.

  Vi står klar til at hjælpe – og altid med et smil.

  Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op inden for 1-2 timer.

  Og husk, at vi hos Københavns Håndværkerservice kan tilbyde håndværkere inden for alle fag, så du kun behøver kun at gå et sted hen fremover, når du har boligprojekter, der skal laves med perfektion.

  Trustpilot

  ★★★★★

  Super hurtigt og nemt.

  Havde en løs forbindelse i elmåleren. Eltrikeren kom forbi inden der var gået en time og fiksede det. Det hele overstået nemt og smertefrit på en akut problemstilling.
  Jonas Helmer
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Utrolig effektiv og fremragende…

  Utrolig effektiv og fremragende service. Elektrikeren, Tobias, var både flink, forklarende og effektiv. Der var lidt rod med regningen, men heldigvis fandt vi en løsning og alle blev glade til sidst. Kan varmt anbefale Københavns Håndværker Service til andre;)
  Jesper Harboe Nielsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service, og arbejde

  Havde besøg af Michael og Julian fra KBH HS som skulle afmontere noget el i vores firma. De var rare, venlige og mødte op som aftalt, og leverede super god, og hurtig service. Den varmeste anbefaling herfra
  Emil Jensen
  via Trustpilot

  Din sikkerhed

  Vi samarbejder blandt andet med disse: