ER DET PÅ TIDE MED ET EL-TJEK?

Som lejligheds- eller husejer, er det dit ansvar at sikre, at el-installationerne er fuldt funktionsdygtige og lovlige. Det er derfor vigtig, at man sørger for at få sine el-installation kontrolleret af en professionel elektriker.

Er man ved at overtage en bolig, hvor man ikke kender installationerne, kan det være forbundet med stor brandfare – som kan være gemt i både lofter og vægge mm.

Et el-tjek fra os er din garanti for et gennemført tjek af alle installationer på matriklen. Vi er grundige, så du kan trygt stole på os – vi sikre dig et sikkert hjem.

Vi kontrollerer skjulte samlinger, stikkontakter, åbne afbrydere mm. for få indsigt i om installationerne er funktionsdygtige – både i forhold til om de virker sikkerhedsmæssigt og om de fungerer praktisk. Med andre ord, handler det om at sørge for, at du er beskyttet mod stød og brandfare.

Bestil El-tjek

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.


  FÅ HJÆLP FRA EN PROFESSIONEL ELEKTRIKER

  EL-TJEK AF EN ELEKTRIKER
  Vi har gennem årene, oplevet mange livsfarlige “gør det selv” installationer, som potentielt vil kunne forårsage forfærdelige ulykker og brande – vi oplever det især i de ældre lejligheder/boliger.

  Med et el-tjek af en elektriker fra Københavns håndværker-service er du sikker på, at dine el-installationer bliver tjekket grundigt igennem, og at du får et tjek med lovpligtig dokumentation og kontrolmåling.

  BESTIL ET EL-TJEK I DAG HOS KØBENHAVNS HÅNDVÆRKER-SERVICE
  Lige meget hvilken boligtype du bor i er vi klar til at rykke ud og foretage et el-tjek, naturligvis efter sikkerhedsstyrelsens retningslinjer. Vi kører gerne til amager, Hvidovre, Frederiksberg eller rødovre – samt forstæderne.

  KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD
  Hvis du udfylder kontaktformularen nu, så vil du blive kontaktet af en af vores elektrikerer inden for 1-2 timer.

  Kan han ikke give et kvalificeret prisoverslag i telefonen, så kommer han ud og beser opgaven, inden du vil modtage et kvalificeret tilbud.

  Trustpilot

  ★★★★★

  Super hurtigt og nemt.

  Havde en løs forbindelse i elmåleren. Eltrikeren kom forbi inden der var gået en time og fiksede det. Det hele overstået nemt og smertefrit på en akut problemstilling.
  Jonas Helmer
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Utrolig effektiv og fremragende…

  Utrolig effektiv og fremragende service. Elektrikeren, Tobias, var både flink, forklarende og effektiv. Der var lidt rod med regningen, men heldigvis fandt vi en løsning og alle blev glade til sidst. Kan varmt anbefale Københavns Håndværker Service til andre;)
  Jesper Harboe Nielsen
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super god service, og arbejde

  Havde besøg af Michael og Julian fra KBH HS som skulle afmontere noget el i vores firma. De var rare, venlige og mødte op som aftalt, og leverede super god, og hurtig service. Den varmeste anbefaling herfra
  Emil Jensen
  via Trustpilot

  Din sikkerhed

  Vi samarbejder blandt andet med disse: